Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Állásvásár a gödöllői egyetemen

2015-04-15 10:17:03

A tavasz elmaradhatatlan egyetemi eseményére, a SZIE Állásbörzére az idén április 22-én, szerdán 10-15 óráig várják a látogatókat az aulában. Nem is választhatna méltóbb helyszínt a börzére az intézmény, hiszen Amerigo Tot itt látható három emelet magas domborműve az elvetett mag születését jelképezi, amihez könnyen társíthatjuk az innen induló karrierek sokaságát.

Az eseményt a Gépészmérnöki Kar Kooperatív Gyakorlati Börzéjével közösen rendezi az egyetem. Magyar és multinacionális cégek, helyi és térségi vállalkozások, szervezetek képviseltetik magukat az eseményen, számos állásajánlattal.
A Szent István Egyetem számára is fontos a végzős hallgatók megfelelő munkahelyhez segítése, gyakornokként történő elhelyezkedésük támogatása annak érdekében, hogy az egyetemen elsajátított új tudás minél előbb a gazdaság szolgálatába álljon.


A hallgatók számára hasznos, hogy a munkáltatóktól közvetlen információt kapjanak a gazdasági élet elvárásairól, a munkaerő-piaci trendekről, a szakmai gyakorlati lehetőségekről.
Az eseményre a térség lakosainak is érdemes ellátogatni, hiszen a börze napján kínált tanácsadások és programok hozzájárulhatnak a sikeres elhelyezkedéshez. A rendezvényen alap- és középfokú végzettséggel rendelkezők is megtalálhatják számításukat, a kiállító cégek több pozíciót kínálnak számukra is.

Az egyetem az Állásbörzét megelőzően felkészítő programokat szervez hallgatóinak és a térség lakosainak.
Folyamatosan frissülő hírek, információk a www.allasborze.szie.hu webhelyen és a SZIE Állásbörze Facebook-oldalán olvashatók.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online