Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Megbosszulta csapattársa legyőzőjét a gödöllői bunyós

2015-03-30 09:08:31

Bunyó-bemutatót tartottak a Gödöllői Muay Thai- és Bokszegyesület tagjai a tavaszi, március végi küzdősport tornán. A Crow-Gym – Varjú László és Ócsai Zsolt által felkészített – versenyzői az Esztergomi Nyílt Nemzetközi Harcművészeti Bajnokságon léptek szorítóba, és nem kevesebb, mint nyolc érmet gyűjtöttek be: 3 aranyat, 2 ezüstöt és 3 bronzot.

A legfiatalabb gödöllői bunyós, Kádár Norbert a -61kg-osok mezőnyében lépett a ringbe. Az elődöntőig menetelt, ahol az első menet az ellenfélé lett, a második simán az övé: végül pontozással a harmadik helyet szerezte meg.
Az 1998-as születésű Bangó Zsófia élete első versenyén fantasztikusan harcolva kaparintotta meg az ezüstérmet. Akárcsak a szintén első meccseit vívó Dóra Márk, aki a döntőig menetelt, ahol agyrázkódás miatt nem tudta folytatni a küzdelmeket, de így is egy második hellyel lett gazdagabb.

A 17 éves Peteranecz Viktor parádésan küzdött a -75 kilósok súlycsoportjában, így a verseny végén teljesen megérdemelten állhatott fel a dobogó felső fokára. Ezután a -71 kilósok súlycsoportja következett: két gödöllői érdekelttel, az egyaránt rutinosnak mondható Demetrovics Ádámmal és Villányi Tamással. Míg utóbbi az elődöntőben elvérzett, és harmadik lett, addig előbbi pontozással kerekedett felül nagyon kemény ellenfelén, majd alaposan megbosszulta csapattársát a döntőben. Az első perc végén akkorát vert a riválisára, hogy annak – a fejvédő ellenére – 5 centis vágás keletkezett a szemöldökén és ömlött a vére (Ádámon nem volt fejvédő, mert nem volt kötelező).


A legutóbb lehengerlő teljesítményt nyújtó Majláth Bianka a -63 kg-osok – felhozatalban kimondottan edzett – mezőnyében húzott kesztyűt, és lett harmadik. Hogy a gödöllői öröm teljes legyen, arról a 24 éves Prokaj Milán gondoskodott, aki a -78 kg-osok között remekül bunyózott. Az elődöntőben – a riválisok nagy meglepetésére – egyhangú pontozással kerekedett felül egy kempómesteren, majd a döntőre is maradt ereje, így jogosan érdemelte ki az aranyérmet.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online