Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gólfesztivált rendezett a „kis” Gödöllő

2015-03-29 17:31:46

Pest megyei II. osztályú bajnokság, Északi-csoport, 20. forduló:
Erdőkertesi SE – Gödöllői EAC 2-2
(0-0)

Erdőkertesen némiképp elrontotta eddigi kiváló tavaszi mutatóját Nagy Béla formációja, amely a gól nélküli első félidő után kétszer is hátrányba került. Előbb Angyal Zoltán, majd a rendes játékidő utolsó előtti percében Bánki Edömér egyenlíteni tudott, így pontot mentett az összecsapásra esélyesként érkező egyetemi csapat.
A Gödöllői EAC együttese 23 ponttal, 39-41-es gólkülönbséggel a 9. helyen áll a csoport tabelláján.

Pest megyei III. osztályú bajnokság, Közép-csoport 20. forduló:
Gödöllői SK II. – Galgamácsa ÉESK 10-0
(5-0)

Miután az utóbbi két fordulóban kikapott az azt megelőzően csoportbajnoki címre esélyes második számú gödöllői tizenegy, az a fura helyzet állt elő, hogy GSK II. esetleges további mélyrepülése a dobogós pozíció elérését is erősen veszélyezteti. A sereghajtó galgamácsaiak ellen tehát kötelező feladat volt a hazai siker, ami kiütéses lett.

Szűk húsz percet kellett arra várni, hogy a kezdő sípszó óta eltelt időben számos lehetőséget elpuskázó hazaiak betaláljanak. A gödöllői gólfesztivált a később az egyoldalú találkozó legeredményesebb játékosává vált Szabó László (képen labdával, kék mezben) nyitotta meg, aki mintegy 18 méterről juttatta a bőrgolyót a galgamácsai kapuba. A félidőig még négyszer rezdült a vizitálók hálója: Szabó duplázott, majd Gál Levente, László Viktor és szabadrúgásból újra Gál Levente szerzett gólt.


A második játékrész elején kétszer is szépíthettek volna a vendégek, kísérleteik azonban kudarcba fulladtak. Miután a hazaiak megúszták, ismét az ő perceik következtek. A hatodik találatukat egy mácsai védőnek köszönhették. Ezt követően Szabó László kétszer kényszerítette középkezdésre a vendégeket, majd a szünetben csereként pályára lépett Pakuts Barna és Fuchs Ádám is feliratkozott a góllövők dicsőséglistájára.
A Gödöllői SK II. csapata 45 ponttal, 79-31-es gólkülönbséggel a tabella 2. helyét foglalja el.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online