Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Az utolsó percekre hagyták a kegyelemdöfést a gödöllői futsalosok

2015-03-13 21:11:31

NB II. Keleti-csoport, 22. forduló:
MAG-LOG Team CFT Gödöllő – Romhány SE 7-1
(3-1)

Nem ígérkezett sziszifuszi feladatnak a csoport tabellájának utolsó előtti helyén álló romhányiak legyőzése a gödöllői futsalosok számára. Városunk csapata november közepén 9-0-ra verte idegenben mostani ellenfelét, amely eddig csupán egy győzelemre és két döntetlenre volt képes a bajnokságban.

Abban sem lett volna semmi kivetnivaló, ha már az első támadásából gólt szerez a fehérben játszó hazai csapat, amely a kezdőrúgástól kapujához szegezte a vizitálókat. A helyzetek azonban rendre kimaradtak, illetve Piel Béla, a romhányi hálóőr is sokat tett azért, hogy csapata minél később kerüljön hátrányba. Ez a 6. perc végén történt meg: az öngólt vétő Grenyó Dániel azzal a különös dicsőséggel is „büszkélkedhetett”, hogy ő lett az, aki kétszázadszor terelte a játékszert az idei bajnoki idényben a vendégek hálójába. Kisvártatva megszületett az első, valóban gödöllői gól, miután Magyar Zsolt betalált, majd némiképp váratlanul – az elmélázó gödöllői védelem helyezkedési hibáját kihasználva – szépítettek a Nógrád megyeiek. Más kérdés, hogy Farkas Péter révén másodperceken belül visszaállt a kétgólos különbség.


A térfélcsere után hosszú ideig nem esett gól, az utolsó szűk három percben viszont négy hazai is: Farkas Péter, Magyar Zsolt, Varsányi Botond és Dékány József jegyezték a találatokat, amivel beállították a romhányiak számára hízelgő végeredményt.

A gödöllői futsalosok 25 ponttal, 103-125-ös gólkülönbséggel a 10. helyen állnak a csoport tabelláján.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online