Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Tucatnyi gólos focikomédia a gödöllői sportcentrumban

2015-03-08 17:05:17

Pest megyei III. osztályú bajnokság, Közép-csoport 17. forduló:
Kerepesi SBE – Gödöllői SK II. 1-11
(0-4)

Bár, a kerepesiek voltak a meccs pályaválasztói, focira alkalmas sportlétesítmény hiányában mégis Gödöllőn találkoztak a csapatok. Kétség sem fért hozzá, hogy az otthonában a vendég szerepét játszó GSK II. számított az összecsapás toronymagas esélyesének, arra azonban talán kevesen gondoltak, hogy ekkora különbség alakul ki a riválisok között.

A már-már komikussá váló gödöllői fölényhez nagyban hozzájárult az is, hogy a kerepesiek cserejátékos nélkül vágtak neki az egyoldalú ütközetnek, majd az idő előrehaladtával többen is kidőltek, így a meccs végére már csak nyolcan lézengtek a műfüves küzdőtéren.

A második számú gödöllői egység szinte akkor rúgott gólt, amikor akart. Úgy jutottak el tizenegy találatig, hogy 5-1-es vezetésüknél Várszegi Gábor büntetőjét hárította a kerepesi kapus, és ezen felül még jó néhány ziccert is kihagytak. A „hazai” gárda becsületgólja a második félidő elején esett, ám ebben döntő érdem illette a gödöllői védelem tétovázó tagjait is. A GSK II. találatain Gál Levente, Tury Viktor, Pakuts Barna (2-2-2), Szabó László (képen), Szeles Dávid, Pintér Krisztián, Paragi Péter és Ács Zoltán osztoztak.
A Gödöllői SK II. csapata 42 ponttal, 67-26-os gólkülönbséggel a tabella 1. helyét foglalja el.

Pest megyei II. osztályú bajnokság, Északi-csoport, 17. forduló:
Isaszeg SE – Gödöllői EAC 1-3
(0-2)

Az egy héttel korábbi, Aszód elleni kiütéses siker (6-1) után a tabella felső házában tanyázó Isaszeg ideiglenes, veresegyházi otthonában bizonyíthatott az egyetemi formáció. Meg is tette ezt Nagy Béla csapata, amely Müller Péter és Angyal Zoltán jóvoltából gyakorlatilag már az első félidőben eldöntötte a három bajnoki pont sorsát. A térfélcserét követően szépített az Isaszeg, de Menyhárt Péter az 57. percben visszaállította a kétgólos különbséget.
A Gödöllői EAC
– következő fordulóban szabadnapos – együttese 19 ponttal, 32-39-es gólkülönbséggel a 9. helyen áll a csoport tabelláján.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online