Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Dudaszós góllal maradtak alul a gödöllői kézilabdázók

2015-02-21 20:23:36

NB II. Északi-csoport, 12. forduló:
Gödöllői KC – Gyömrő VSK 15-16
(5-6)

A két csapat tabellán elfoglalt pozíciója alapján, a harmadik helyen telelt hazai gárdának állt a zászló a tavaszi idény nyitó találkozóján. Csakhogy a valóság alaposan rácáfolt a papírformára.

Gyanítható, nem sok olyan felnőtt kézilabda-mérkőzést játszottak korábban, ahol egy félidő alatt mindösszesen 11 találatra voltak képesek a csapatok. Gödöllőn ezúttal megtörtént a kirívó különlegesség, ami akár a jó védekezést is dicsérheti, ám jelen esetben inkább a riválisok tragikomikus támadójátékának számlájára írható.

A térfélcserét követően már jobban potyogtak a gólok. Színvonalban igen, izgalomban azonban nem volt hiány, hiszen mind a hazaiak, mind a vendégek átmenetileg magukhoz ragadták a vezetést. Húsz másodperccel a végső sípszó előtt, 15-15-ös állásnál a sárga mezes gödöllőiek emberelőnyben támadhattak a győzelemért, ám a helyzet magaslatán csak ritkán álló játékvezetői kettős előbb egy jogosnak tűnt hétméterestől fosztotta meg Bartos Gábor együttesét, majd belemenésért elvette a labdát a házigazdáktól. A gyömrőiek a végletekig kijátszották támadásukat, olyannyira, hogy játékosuk a dudaszó pillanatában talált be. Némi tanakodás után az ítészek érvényesnek mondták a gólt, ami a GKC vereségét jelentette.

A Gödöllői KC csapata 18 ponttal, 330-279-es gólkülönbséggel a 3. helyet foglalja el a csoport táblázatán.


Juniorok:
Gödöllő – Gyömrő 39-14
Egyértelmű győzelmi eséllyel vágott neki a mérkőzésnek Mácsár Gyula együttese, amely gond nélkül szerezte meg a két pontot a táblázaton utolsó előtti vizitálók ellen. A gödöllői fiatalok az első félidőben remek védekezéssel sokkolták ellenfelüket, és parádés, 16-0 arányú kezdéssel hamar pontot tettek az egyoldalú összecsapás végére.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online