Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Jól kezdett, majd leeresztett a gödöllői futsal-csapat

2015-01-26 21:01:47

NB II. Keleti-csoport, 16. forduló:
Csenger Petőfi DSZ SE – MAG-LOG Team CFT Gödöllő 12-5
(4-3)

Első győzelmét a mostani rivális ellen szerezte meg a gödöllői formáció a jelenleg zajló bajnokságban. Szeptember végén 7-3-ra nyert a MAG-LOG. Ezt követően azonban sokkal jobb mutatót produkálta a hazaiak, akik a 7. helyen állva (24 pont) fogadták városunk 11. pozícióban (13 pont) tanyázó csapatát.

Mivel a futsal igencsak strapás sportág, nem számít jó előjelnek, ha egy csapatnak „rövid” a cserepadja. Erre a meccsre a Gödöllő mindössze három tartalék-játékost nevezett, szemben a vendéglátókkal, ahol háromszor ennyien vártak bevetésre a kispadon.

A pótemberek között létszámkülönbség az első félidőben még elviselhető volt, olyannyira, hogy nyolc perc elteltével 2-0 volt az állás a mieink javára. A második húsz percben azonban már visszaütött a találkozó előtt közel 300 kilométert utazó vizitálók fáradtsága. Lanyhult az összpontosítás, kimaradtak a helyzetek, így a házigazdák végül gond nélkül gyűjtötték be a három pontot.
A MAG-LOG Team együtteséből Farkas Péter (2), Magyar Zsolt és Bencsik Roland bizonyultak eredményesnek, valamint egy öngól is segítette városunk alakulatát.


Tizenöt mérkőzés alapján a gödöllői futsalosok 13 ponttal, 74-92-es gólkülönbséggel a 11. helyen állnak a csoport tabelláján.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online