Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Ráfázott a fázós autótolvaj

2015-01-14 17:25:09

Egy vácszentlászlói lakos tett feljelentést a Gödöllői Rendőrkapitányságon ismeretlen tettes ellen, aki december 29-én, a korai esti órákban Vácszentlászlón, az utcán leparkolt tehergépkocsit a helyszínről ismeretlen helyre vitte a benne lévő kézi szerszámokkal együtt.

A gödöllői nyomozók hamar kézre kerítették R. Róbert 36 éves galgahévízi lakost, akit gyanúsítottként hallgattak ki jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A férfi kihallgatása során beismerte, hogy ő tulajdonította el a szóban forgó tehergépkocsit. Kihallgatása során csak annyit tudott mondani, hogy Budapestről tartott Turára egy ismerőseivel, ám számára tisztázatlan okok miatt Vácszentlászlón találta magát a hidegben, egy vékony felsőben. Nagyon fázott és haza szeretett volna menni, ezért kötötte el a járó motorral parkoló gépkocsit az utcáról, amivel Galgahévízre hajtott.

Kihallgatásán a gyanúsított elmondta: a történteket nagyon megbánta. Hozzátette, mindig nagyon vigyázott arra, hogy ne kerüljön összetűzésbe a rendőrséggel, és eddig soha nem is volt semmilyen rendőrségi ügye.
A 36 éves gyanúsított ellen a további eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online