Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kategória-elsőség nélkül maradtak a gödöllői sportolók a megyei díjátadón

2014-12-12 12:11:41

December 12-én, a budapesti Vármegyeházán megrendezett Sportkarácsony programjának részeként köszöntötték és jutalmazták az idei esztendőben nyújtott teljesítményük alapján legjobbnak ítélt Pest megyei sportolókat és sportvezetőket.
Kiemelkedő hazai, valamint nemzetközi sikereik miatt a gödöllői illetékességű sportközösségek tagjainak népes táborából ebben az évben is többen voltak részesei a díjátadó ünnepségnek, ám az régen fordult elő, hogy a Pest Megyei Közgyűlés által tizenöt kategóriában elismert sportolók és sportvezetők közül városunk egyesületeinek képviselői egyetlen kategóriában sem végzetek az élen.

Kiérdemeltek viszont két második helyet: női utánpótlás kategóriában a junior világbajnoki résztvevő Répási Petra, a Gödöllői EAC atlétája, női felnőtt korosztályban pedig Bontovics Babett, a Gödöllői Taekwon-do SE versenyzője révén.

Az év legeredményesebb középiskolája kategóriában a Török Ignác Gimnázium a harmadik helyen végzett. Miként a női felnőtt korosztályban hazánk leggyorsabb hölgye, a többszörös magyar bajnok atléta, Kaptur Éva (Gödöllői EAC) és a férfi felnőttek között a Gödöllői EAC világ- és Európa-bajnoki bronzérmes kardvívója, Gémesi Csanád is.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online