Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kézilabda: mínusz tizenkettőre futotta a GKC erejéből

2014-11-15 20:09:41

NB II. Északi-csoport, 8. forduló:
Gödöllői KC – B.Braun Gyöngyös U23 21-33
(10-20)

Az NB I-ben jelenleg a 6. helyen álló „nagyok” hátországát képező fiatalokból verbuvált, a bajnokságban eddig hibátlan mutatóval rendelkező gyöngyösi 23 év alatti fiatalok akadtak a Gödöllői KC társulatának horgára az aktuális fordulóban. A meccs előtt annyi biztos volt, hogy kemény ütközet elé néznek a veretlenségük megtartásáért küzdő hazaiak.

Mintegy tíz percig tartották is a lépést a sárga mezes vizitálókkal a házigazdák, akik először és – mint utóbb kiderült – utoljára 5-4-re vezettek az esetenként keményen, de többnyire inkább határozottan védekező gyöngyösi egység ellen. Ezt követően nem lehetett a vendégek által diktált ritmust tartani, mert a támadásban elbizonytalanodott hazaiaktól szerzett labdákból szélvészgyors támadásokat vezető látogatók valósággal állva hagyták Bartos Gábor alakulatát.


Dicséretesnek mondható, hogy a térfélcsere után valamelyest faragott hátrányából városunk csapata, de a fellángolás átmenetinek bizonyult, mivel az akár egy bajnoki osztállyal feljebb is komoly sikerekre képes gyöngyösi fiatalok nem engedték tíz gól alá szorítani a különbséget. Fiaskójával a GKC elveszítette veretlenségét a bajnokságban.

A Gödöllői KC csapata 13 ponttal, 214-183-as gólkülönbséggel a 3. helyet foglalja el a csoport táblázatán.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online