Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: elvérzett a GEAC, rangadót nyert a GSK II.

2014-10-26 16:03:23

Pest megyei II. osztályú bajnokság, Északi-csoport, 11. forduló:
Gödöllői EAC – Fortuna SC-Kismaros 2-3
(1-0)

Ezen a találkozón vezetőedzői minőségben Nagy Béla ült a sereghajtó gödöllőiek kispadján. Az ellenfél a mérkőzés előtt a 11. helyen állomásozó Kismaros volt, amely Menyhárt Péter két találatát (26. és 50. perc) követően alaposan lábra kapott, és az utolsó bő negyedórában a maga javára fordította az ütközet végeredményét.
A GEAC csapata október 29-én, szerdán 13.30 órától pótolja az Isaszeg elleni, 2. fordulóból elhalasztott találkozóját az egyetemi pályán.

Kilenc mérkőzés alapján Gödöllői EAC együttese 4 ponttal, 14-27-es gólkülönbséggel a 15. helyen áll a csoport tabelláján.


Pest megyei III. osztályú bajnokság, Közép-csoport 11. forduló:
Püspökszilágy SE – Gödöllői SK II. 3-4
(0-4)

Az ötödik helyen tanyázó Püspökszilágy otthonába szólította a sorsolás Kerecsényi Norbert együttesét, amelynek csak a győzelem volt elfogadható eredmény, hogy versenyben maradhasson a csoport élmezőnyében zajló kiélezett pozícióharcban.
Alaposan bekezdtek a vendégek, akik a 3. percben Hevesi Milán jóvoltából szereztek vezetést. Szabó László a 23. percben növelte a gödöllői előnyt, amit Polyák Attila a 32. percben, Hevesi Milán pedig a 39. percben tovább duzzasztott. A találatokon kívül számos gólhelyzetet hagyott ki a GSK II., mi több, Szeles Dávid egy büntetőt is elpuskázott.

A második félidőre jócskán alábbhagyott a vizitálók lendülete és figyelme, aminek az lett a következménye, hogy a hazaiak elkezdték faragni a hátrányukat. Szerencsére, a teljes különbséget nem tudták eltüntetni, így nagyon értékes három ponthoz jutott városunk második számú focicsapata.

A Gödöllői SK II. csapata 27 ponttal, 40-21-es gólkülönbséggel a tabella 1. helyét foglalja el.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online