Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Pilisen megszakadt a gödöllői focicsapat nyeretlenségi sorozata

2014-09-07 18:49:34

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 4. forduló:
Pilisi LK-Legenda Sport – Gödöllői SK 2-3
(2-1)

Veretlen fogadta a nyeretlent. A hazaiak két sikerrel és egy döntetlennel, míg Jenei Sándor társulata két pontosztozkodással és egy vereséggel vágtak neki a következő kihívásnak.

Városunk tizenegye szemszögéből nézve, jól indult az ütközet, hiszen Farkas Péter negyedóra elteltével elért góljával a GSK vezetett. Sajnos, nem sokáig, mert három perc múlva – Malik Gábor jóvoltából – egyenlítettek a hazaiak, akik az első játékrész utolsó percében Malik újabb találatával fordítottak.

Ekkor kevesen gondolhatták, hogy a második félidőben már csak a vendégek örülhetnek gólnak. Pedig így történt. A 65. percben Nagy Barnabás egy szöglet után fejlete a labdát a pilisi kapuba, majd egy kipasszolt akciót követően, a 70. percben Farkas Péter duplázott, amivel a gödöllői csapat feliratkozott a megyei elitbajnokságban győzelemmel rendelkező társulatok listájára.

A Gödöllői SK csapata 5 ponttal, 10-11-es gólkülönbséggel a bajnoki tabella 8. helyén áll. Következik: Gödöllői SK – Vecsési FC szeptember 13., szombat 16 óra, Táncsics Mihály úti sportcentrum.


Pest megyei III. osztályú bajnokság, Közép-csoport 4. forduló:
Gödöllői SK II. – Vácrátót KSE 3-0
(3-0)

Alig telt el két perc a mérkőzésből, máris vezetett a hazai gárda. Tóth László (képen jobbra, kék mezben) jobb oldalról középre centerezett labdáját Szeles Dávid (44) vágta a vácrátóti kapuba. Szűk negyedórával később hasonló góllal növelte előnyét a riválisánál lényegesen szellemesebben játszó GSK II. Ekkor balról érkezett a játékszer Tury Viktor elé, aki magabiztosan lőtt a hálóba. A 43. percben Szabó László került helyzetbe a bal oldalon. A támadó jól megnézte, merre mozdul a hálóőr, és okosan elcsavarta a labdát a rátóti kapu bal sarkába.


A térfélcserét követően már nem változott az eredmény, mivel a vendégek nem tudtak megújulni, a házigazdáknak meg nem volt létkérdés a gólszerzés.

A Gödöllői SK II. csapata 9 ponttal, 14-6-os gólkülönbséggel a tabella 2. helyét foglalja el.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online