Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Elfogták a kórházi rablás gyanúsítottját

2014-08-31 15:06:08

Fővárosi rendőrök fogták el azt az 53 éves nőt, aki a gyanú szerint egy kistarcsai egészségügyi intézményben elkábított egy beteget, majd különféle értékeket tulajdonított el a szobájából – írja a police.hu.

A végrehajtott nyomozási cselekmények eredményeként a gödöllői rendőrök azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 53 éves nőt, akinek a felkutatására tett rendőri intézkedések nem vezettek eredményre, ezért a Gödöllői Rendőrkapitányság július 28-án elrendelte a körözését.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX.-XXIII. kerületi Rendőrkapitányság munkatársai állampolgári bejelentés alapján augusztus 26-án megjelentek egy Budapest XX. kerületi háznál, ahol intézkedés alá vonták az 53 éves nőt. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a gödöllői rendőrökön kívül több hatóság is elrendelte K.-V. Klára körözését. A Monori Járásbíróság sikkasztás miatt, a Fővárosi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja pedig azért bocsátott ki ellene elfogatóparancsot, mert nem kezdte meg a rá jogerősen – lopás elkövetése miatt – kiszabott szabadságvesztés letöltését.

A fővárosi rendőrök a nőt elfogták és a Budapesti Rendőr-főkapitányság XX.-XXIII. kerületi Rendőrkapitányságra előállították, majd a további intézkedések megtétele céljából a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet részére átadták. K.-V. Klára ellen a további eljárást a körzést elrendelő szervek folytatják le.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online