Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Két pontot vesztve mentett egy pontot a gödöllői tizenegy

2014-08-30 19:17:02

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 3. forduló:
Gödöllői SK – Örkény SE 2-2
(1-1)

Az első két fordulóban nem termett babér a gödöllői tizenegy számára, amelynek egyetlen célja lehetett a találkozón: nyerni, és feliratkozni a győztes csapatok listájára. Motiválhatta a házigazdákat, hogy sikerük esetén megelőzik az örkényieket a tabellán.
Jenei Sándor, a hazaiak trénere a fiataloknak szavazott bizalma. Olyannyira, hogy a cserepadra sem nevezte rutinos hálóőrét, Sipeki Attilát. Helyette a Nagykőrösről igazolt Rónaszéki Attila védte a gödöllői kaput.

A mérkőzés elejétől érződött, hogy városunk tizenegye a biztonságos védekezésre építi játékát, és egy-egy ritmusváltásból próbál veszélyt teremteni. A taktika a 14. percben járt először eredménnyel, amikor Farkas Péter látványos mozdulattal Sztriskó Zoltán elé sarkalta a labdát, aki laza bokamozdulattal a léc alá emelte a játékszert.
A folytatásban is többet birtokolták a bőrgolyót a vendéglátók, ám a 38. percben, egy ártalmatlannak tűnő szabadrúgás után Rónaszékiről Manhalt Richárd elé pattant a labda, akinek nem okozott gondot az egyenlítés.


A második félidőben egy ideig szinte semmilyen említésre méltó esemény nem történt a küzdőtéren. Az 57. percben viszont büntetőhöz jutott a GSK, miután Switzer Nabil ellen szabálytalankodtak a tizenhatoson belül. Rontó Roland állt a labda mögé, és a hatalmas erővel a hálóba vágta a játékszert. Alig telt el hat perc, és egy keresztlabda üresen találta a jobb oldalon felfutó Ulicska Zsoltot, akik mintegy nyolc méterről gond nélkül gurított a gödöllői kapuba (2-2).

Hiába tettek többet a sikerért a fehér mezes házigazdák, a 78. percben hátrányba kerülhettek volna. Hevesi Milán lába összeakadt egy örkényi játékoséval a tizenhatoson belül, csakhogy a jogosnak tűnt tizenegyest Balla Mihály kihagyta, miután a labdát a bal oldali kapufára bombázta. A lefújásig a gödöllőieknek volt egy felső lécet eltalált löketük, de a három pontot egyik csapat sem tudta begyűjteni. Igaz, ez a látottak alapján nem is lett volna igazságos…

A Gödöllői SK csapata 2 ponttal, 7-9-es gólkülönbséggel a bajnoki tabella 11. helyén áll. Következik: Pilisi LK-Legenda Sport – Gödöllői SK szeptember 7., vasárnap 16.30 óra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online