Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Összeállt az MSZP és az Együtt gödöllői képviselőjelölti csapata

2014-08-20 16:29:53

Az már korábban eldőlt, hogy a Magyar Szocialista Párt (MSZP) és az Együtt – a Korszakváltók Pártja gödöllői szervezeteinek képviselői között augusztus 6-án létrejött együttműködési megállapodás értelmében Kovács Barnabás lesz a baloldali erők polgármester-jelöltje Gödöllőn, az október 12-i önkormányzati választáson.

Időközben nyilvánosságra hozták az MSZP és az Együtt gödöllői képviselőjelöltjeinek névsorát is. A képen a hátsó sorban balról jobbra Finna Béla (10. választókerület), Gombos László (6. választókerület), Gallyas Attila (3. választókerület), Fogarasiné Deák Valéria (7. választókerület), Kovács Barnabás (polgármester-jelölt), Horváth Lajos (8. választókerület), az első sorban balról jobbra pedig Varga Imre (5. választókerület), Horváth Miklósné (1. választókerület), Soltész Barbara (4. választókerület), dr. Pápai Éva (9. választókerület) és Tóth Bordás László (2. választókerület) száll harcba az egyéni mandátumért.


A jelöltek közül – Kovács Barnabást leszámítva – csupán dr. Pápai Éva rendelkezik önkormányzati képviselői múlttal. Gödöllő korábbi aljegyzője 2002 és 2006 között volt tagja a helyi képviselőtestületnek. Fogarasiné Deák Valéria személyében a gödöllői központú választókerület egykori egyéni országgyűlési képviselője (2006-2010) is benne van a csapatban, aki nyolc éve Gémesi Györgyöt győzte le 227 szavazattal.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online