Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kovács Barnabás az MSZP és az Együtt közös polgármester-jelöltje Gödöllőn

2014-08-08 08:44:16

Augusztus 6-án együttműködési megállapodás jött étre a Magyar Szocialista Párt (MSZP) és az Együtt – a Korszakváltók Pártja gödöllői szervezeteinek képviselői között, amiben szabályozták az október 12-én esedékes önkormányzati választáson való indulást.

A kontraktust aláírók egyetértettek abban, hogy Gödöllő városának a lakóira még jobban figyelő, a rászorulókról még jobban gondoskodó, az itt élők kényelmét még jobban szolgáló várospolitikára; a gödöllőiek életminőségét, komfortérzetét és biztonságát folyamatos javító önkormányzatra; valamint nyitott, elérhető, az emberekkel folyamatos, közvetlen kapcsolatot tartó polgármesterre és önkormányzati képviselőkre van szüksége.


Ezt is szem előtt tartva, az MSZP és az Együtt közös polgármester-jelöltet, közös képviselőjelölteket és közös kompenzációs listát állít Gödöllőn. A polgármesteri székért – 2006 és 2010 után harmadszor – Kovács Barnabás száll majd harcba. A kompenzációs listát a polgármesterjelölt vezeti, utána az együttműködő pártok jelöltjei állnak, a jelölő szervezetek sorrendjében – olvasható az együttműködést aláírók által szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóközleményben.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online