Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllő-Schwechat párharc lesz a Challenge-kupában

2014-06-13 10:24:05

Június 12-én Luxembourgban elkészítették az európai röplabda kupák sorsolását. A TEVA-Gödöllői RC bajnoki bronzérmes női csapata ezúttal is benevezett a harmadik számú megmérettetés-sorozatnak számító Challenge-kupa küzdelemsorozatába, ahol tavaly a legjobb 32-ig jutott.
A 2014/2015-ös idény selejtező szakaszának első fordulójában az osztrák SVS Post Schwechat együttese lesz a gödöllői hatos ellenfele. A párharc első összecsapását Gödöllőn játsszák le október 25-én, vagy 26-án, míg a visszavágót egy héttel később rendezik meg Bécsben.

Az osztrák élcsapat nem ismeretlen a gödöllői formáció számára, hiszen az elmúlt szezonban, a Közép-európai Ligában (MEVZA) kétszer is találkoztak egymással a felek. Az összecsapásokat a „sógornők” nyerték, akik akkor még maguk között tudták a magyar válogatott egyik erősségét, Sándor Renátát. A Gödöllő-Schwechat párharc továbbjutójának nem kell majd messzire utaznia a selejtezőkör második, legjobb 32 jutásért zajló fordulójában, hiszen a honi bajnokság aranyérmese, a Linamar-Békéscsabai RSE társulata jelenti majd a következő akadályt. Forrás: cev.lu


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online