Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Bencze kipókhálózta a bal felső sarkot

2014-04-26 18:54:41

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 24. forduló:
Tápiószecső FC – Gödöllői SK 0-1
(0-0)

Van olyan helyzet a sportban, amikor a tabella aktuális állása akár csalóka is lehet. Hiába állt ugyanis az ütközet előtt a gödöllői tizenegy előkelőbb pozícióban, nyolc ponttal megelőzve riválisát, az utóbbi két találkozót simán elbukta (a Kisnémedi ellen 2-5, a Vác ellen 0-5) Jenei Sándor formációja, így erősen kétségesnek látszott a tápiószecsői kiruccanás kimenetele.

A látogatók már az első percektől érzékeltették riválisukkal, hogy a három pontért érkeztek. Lényegesen többet támadva és a játékszert is többet birtokolva próbálkozott a gödöllői együttes. Gólt azonban jó ideig nem sikerült elérnie városunk csapatának, mert az akciókból kidolgozott helyzetek végén a hazai védők rendre mentettek.
A GSK átka a 68. percben tört meg, amikor Bencze Zsolt 25 méterről leadott szabadrúgása után a labda valósággal kipókhálózta a tápiószecsői kapu bal felső sarkát. A vendéglátók tíz emberrel fejezték be a találkozót, miután Juhász Bertalant a 91. percben kiállította a játékvezető.

A Gödöllői SK együttese 33 ponttal, 32-41-es gólkülönbséggel a bajnoki tabella 8. helyén áll. Következik: Gödöllői SK – Érdi VSE május 3., szombat 17 óra, Táncsics Mihály úti sportcentrum.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online