Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Mit lehet tenni, ha gólt ér a kapufáról kipattanó labda?

2014-03-23 18:15:06

NB I/B. Keleti-csoport, 20. forduló:
Gödöllői KC – PLER Budapest II. 34-37
(16-15)

Ez is egy olyan meccsnek tűnt a sereghajtó gödöllői formáció számára, ahol Bartos Gábor csapata megkísérelhette a pontszerzést. A kérdés csupán az volt, hogy az NB I-ben is érdekelt budapestiek mennyi játékosuknak adnak lehetőséget az alsóbb osztályú csapatukban. Mint utóbb kiderült, ez csak részben befolyásolta a találkozó végkimenetelét.

Pazar kezdéssel rukkoltak elő a sárga mezes gödöllőiek, akik az első bő tíz perc után 9-4-re is vezettek. Ekkor azonban nem nyomták tovább a képzeletbeli gázpedált, ziccereket és hétmétereseket hibáztak, amivel lehetőséget adtak a fővárosiaknak a felzárkózásra: 13-13-nál már egyenlő volt az állás, a szünetre azonban a hazaiak térhettek előnnyel (16-15).


A második harminc perc elejét ismét megnyomta a GKC, de háromgólos előnynél többet nem sikerült kialakítania. Szűk negyedóra volt hátra a lefújásig, amikorra már látványosan alábbhagyott a házigazdák lendülete, és az erőnléti problémákra visszavezethető kihagyások sem segítették őket abban, hogy ellensúlyozzák a gyors indításokból is rendre eredményes PLER II. fiataljainak nyomását. Először 28-27-nél vezettek a vizitálók, akiknek ezt követően már nem okozott különösebb gondot, hogy bebiztosítsák a két bajnoki pontot.

Húsz forduló alapján a Gödöllői KC csapata 1 ponttal, 487-605-ös gólkülönbséggel az utolsó, 14. helyen áll a bajnokságban.

Juniorok: Gödöllő – PLER II. 23-29
Újabb rangadón léptek pályára a gödöllői fiatalok. Ezúttal a találkozó előtt a tabella 2. helyén tanyázó fővárosiak ellen próbáltak szerencsét, annak érdekében, hogy ne kelljen lemondaniuk dobogós reményeikről.
A hazaiak elképzelése nem vált valóra a botrányos jelenetekkel is terhelt összecsapáson. A feszültséget sok esetben a játékvezetők keltették, akik azt is gólnak látták, amikor a kapufáról a mezőnybe pattant a labda. Mondani sem kell, hogy tévedésük a gödöllőieket sújtotta. Ugyanakkor az is az igazsághoz tartozik, hogy nem lenne ildomos kizárólag az ítészekre kenni a kelleténél több hibával játszó vendéglátók vereségét.
A gödöllői juniorok 24 ponttal, 579-531-es gólkülönbséggel az 5. helyet foglalják el a táblázaton.



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online