Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Volt osztálytársának sem kegyelmezett a játékvezető

2014-03-22 17:37:45

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 19. forduló:
Gödöllői SK – Tura VSK 2-1
(1-0)

Nem ígérkezett könnyű feladatnak a Tura elleni derbi, hiszen a vizitálók nagy valószínűséggel nem mondtak le dobogós terveikről. Ráadásul, náluk játszanak a Less-ikertestvérek, Krisztián (15) és Tamás (7), akik csapatuk eddigi 42 góljából ketten együtt 30 találatot jegyeznek. Testvériesen megosztva, 15-15-öt, amivel holtversenyben vezetik a Pest megyei I. osztályú pontvadászat góllövőlistáját.

Pörgősebben kezdték a jó iramú találkozót a vendégek, gólszerzési lehetőséghez azonban nem jutottak. Bő húsz perc elteltével a fehér mezes gödöllőiek kijöttek a szorításból, majd a 35. percben Józsa Tamás remekül használta ki a turai védelem téblábolását, és vezetéshez juttatta a házigazdákat.

A második félidő elején a vizitálók nagy hajszába kezdtek, hogy egalizálják az eredményt. Ennek viszont meglett a böjtje, mert a gödöllői legények – két elpuskázott ziccer és egy, felső lécet eltaláló lövés után – a 62. percben, egy pazar kontratámadás végén, Nagy Roland jóvoltából megduplázták előnyüket.
Ezt követően egykapuzásba kezdett a turai alakulat, amely – miután Polyák Balázs begyűjtötte második sárga lapját – a 77. perctől emberelőnyben játszott. A hősiesen védekező GSK teljesen beszorult a kapuja elé, és csak arra törekedett, hogy ne kapjon gólt. Ez nem sikerült, mert Less Krisztián a 82. percben szépített.

A mérkőzésből hátralévő időszak – annak ellenére, hogy az állás már nem változott – igencsak izgalmasra sikeredett. Dúltak az indulatok. Ennek a 70. percben lecserélt Lőrincz Adrián itta meg a levét, mert beszólt a kispadról a játékvezetőnek. Pánti Tamás, aki a középiskolában a gödöllői játékos osztálytársa volt, nem kegyelmezett, felmutatta a második sárgát Lőrincznek, aki idejekorán elindulhatott az öltöző felé.

A Gödöllői SK együttese 27 ponttal, 25-28-as gólkülönbséggel a bajnoki tabella 8. helyén áll. Következik: Vecsés FC – Gödöllői SK március 29., szombat 15 óra.

Pest megyei III. osztályú bajnokság, Közép-csoport 16. forduló:
Vácszentlászló SE – Gödöllői SK II. 1-4
(0-0)

Rangadóval felérő presztízscsatának indult a mérkőzés, ám a végén a második számú gödöllői egység magabiztosan múlta felül a kissé tartalékosan felálló hazaiakat. A gödöllői nevelésű Tóth Bence a térfélcserét követően a vácszentlászlóiakat juttatta előnyhöz, az utolsó 20 percre viszont működésbe lépett a vendégek gólgyára: Pintér Krisztián találata után a házigazdák öngólt vétettek, majd Szeles Dávid és Orbán Levente bebiztosítottak a GSK II. diadalát.
A Gödöllői SK II. csapata 24 ponttal, 35-25-ös gólkülönbséggel az 5. helyet foglalja el a csoport táblázatán.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online