Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Szoros csatákban múlták felül a gödöllői kézilabdázókat

2014-03-14 22:52:54

NB I/B. Keleti-csoport, 19. forduló:
Kecskeméti TE-Altoterra – Gödöllői KC 25-23
(12-11)

Klasszikus alsóházi – ha úgy tetszik, kiesési – rangadót játszottak a csapatok az alföldi városban, hiszen az utolsó előtti házigazdák fogadták a sereghajtó gödöllőieket. Mindvégig kiélezett küzdelem zajlott a játéktéren, aminek során a kecskemétiek hibáztak kevesebbet támadásban.
Bár, a hazaiak megérdemelt sikeréből nem von le semmit, ám feltétlenül említést érdemel, hogy Bartos Gábor együttesével szemben a játékvezetők nem minden esetben alkalmazták az egyenlő elbánás elvét.

Tizenkilenc forduló alapján a Gödöllői KC csapata 1 ponttal, 453-568-as gólkülönbséggel az utolsó, 14. helyen áll a bajnokságban.

Juniorok: Kecskemét – Gödöllő 30-27
Csak gólkülönbségben volt eltérés a két, dobogóra törő formáció között a rangadónak beillő találkozót megelőzően, ezáltal rendkívüli téttel bírt a fiatalok összecsapása. A gödöllőiek a listavezető békésiek elleni bravúros diadallal a tarsolyukban érkeztek a meccsre, ahol városunk juniorjai – főként védekezésben – nem tudták megismételni egy héttel korábbi teljesítményüket, és 15-10-es első félidei hátrány után elbukták a szoros csatát.
A gödöllői juniorok 24 ponttal, 556-502-es gólkülönbséggel az 5. helyet foglalják el a táblázaton.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online