Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kalóz-diadal a gödöllői amerikaifoci Aréna Kupán

2014-02-23 09:01:21

Nagy tréfamesternek bizonyult az élet a február 22-én, a gödöllői egyetem sportcsarnokában első alkalommal megrendezett amerikaifoci Aréna Kupán. Az előzetes várakozás szekszárdi győzelmet ígért, ám a házigazda szerepét betöltő, hatalmas szívvel és elszántsággal játszó Gödöllő Pirates (Kalózok) csapatának tagjai keresztülhúzták a többiek számítását.


A torna körmérkőzéses szakaszában városunk együttese 14-2-re verte a Vác Pandas alakulatát, 4-2-re múlta felül a Salgótarján Rascals különítményét, 6-0-ra elvérzett a Szekszárd Bad Bones egységével szemben, majd – hosszabbítás után – 14-12-re nyert a Kaposvár Golden Fox gárdája ellen. A döntőben ismét a Somogy megyeiek következtek, akik ellen 13-12 arányú győzelmet arattak a gödöllői kalózok, elhódítva ezzel az első helyet. A harmadik pozíciót a salgótarjániak szerezték meg, a Vác a negyedik lett, míg a szekszárdiak utolsóként zárták a gödöllői Aréna Kupát.
A fenti eredménysor után nem volt véletlen, hogy a gödöllőiek két különdíjat is elhódítottak: övék lett a legjobb védősor, és Dániel Attila személyében a legjobb támadójátékosnak járó címet is Kalóz-csapattag érdemelte ki.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online