Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kávé mellett beszélgettek a rendőrök a szadai CBA-ban

2014-02-14 12:13:36

Police Coffee elnevezéssel országos rendezvénysorozatot indított a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács (NBT) és a CBA Kereskedelmi Kft. A program hatodik, sajtótájékoztatóval egybekötött helyszíne február 14-én a kereskedelmi lánc szadai egységének kávézója volt.

Az „Egy csésze kávé a bűnmegelőzésért” szlogennel meghirdetett Police Coffee nem más, mint a közösségi rendészet felé vezető út fontos állomása, ahol a lakosok egy adott terület rendőri vezetőivel, kollégáival folytathatnak kötetlen beszélgetést egy kávé mellett, és érezhetik, hogy a helyi közbiztonságért felelős kollégákat érdekli, hogy az ott lakók hol és milyen problémákat, fejlesztési lehetőségeket látnak, mire szeretnének megoldást találni a biztonságuk növelése érdekében.

A rendőr nem csak büntet, hanem partnerként segít a rendőrség munkájával kapcsolatban felmerülő kérdések megvitatásában. Mindezt dr. Hatala József, a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács elnöke, miniszteri biztos is megerősítette, aki arra bátorította az embereket, hogy mondják el véleményüket a rendőröknek, hiszen a bűnmegelőzés egyik leghatékonyabb módja, ha a helyi problémákra helyben születik megoldás.

A rendezvényen a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságot Szoboszlainé Schiller Zsuzsanna rendőr alezredes, a Bűnmegelőzési Osztály vezetője képviselte, míg a Gödöllői Rendőrkapitányság részéről Farkas Imre rendőr alezredes, kapitányságvezető-helyettes volt jelen. A házigazda település nevében Vécsey László polgármester, a gödöllői központú választókerület országgyűlési képviselője üdvözölte a kezdeményezést.


Miután a hivatalos ceremónia lezárult, a gödöllői kapitányság munkatársai vették át a terepet, hogy egy csésze kávé mellett – 16 óráig – meghallgassák a lakossági észrevételeket, panaszokat és a segítő szándékú véleményeket.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online