Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kamuzott a rablás „áldozata”

2014-01-21 14:51:51

Egy 23 éves péceli férfi – azt állítva, hogy kirabolták – feljelentést tett a Gödöllői Rendőrkapitányságon január 19-én. Elmondása szerint 22 óra körüli időben gyalogosan közlekedett Pécelen, amikor négy, számára ismeretlen személy megszólította és cigarettát kért tőle. Mikor azt válaszolta, hogy nincsen nála cigaretta, akkor az egyik férfi ököllel többször megütötte, a földre teperte és a zsebeit átkutatva, elvette tőle a pénztárcáját, amiben készpénze, bankkártyája és okmányai voltak.

Fentiek alapján a Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indított ismeretlen tettesek ellen. Az elvégzett nyomozati cselekmények során azonban kiderült, hogy a bejelentő sérelmére valójában nem követtek el bűncselekményt. Pénzügyi nehézségei miatt tett valótlan tartalmú bejelentést a rendőrségen.
A Gödöllői Rendőrkapitányság hatóság félrevezetése vétség elkövetésének gyanúja miatt feljelentést tesz a 23 éves férfi ellen.Stúdióbeszélgetések Gödöllő és környező települések sportolóival

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online