Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Babaúszás indult Gödöllőn, a Tavirózsa uszodában

2014-01-15 14:16:22

Semmi kétség, hiánypótló szolgáltatást kínál Gödöllőn egy vállalkozás a Rózsa utca 39. szám alatti vadonatúj épületben, ahol Tavirózsa néven uszoda létesült. Esztétikus, modern, az idelátogató gyerekeknek és szüleiknek a lehető legjobb körülményeket biztosító feltételekkel.

Az ötletgazdák saját csemetéiknek kerestek úszásoktatási lehetőséget, amikor azt tapasztalták, hogy – pedig lenne rá igény – sem Gödöllőn, sem a környező településeken nincs erre megfelelő, az egészen kicsiket is fogadó létesítmény. Az elképzelésből néhány hónap alatt valóság lett, és az év végi próbanapok után, januártól teljes gőzzel üzemel a Tavirózsa uszoda Gödöllőn, a Rózsa utca 39. szám alatt, ahol 4 hónapos kortól 10 éves korig fogadják a gyerekeket.

Igen, 4 hónapos kortól, hiszen az uszoda munkatársai is osztják azt a véleményt, hogy az úszás az egyik legfontosabb sport, amit nem lehet elég korán kezdeni.  Méghozzá úgy, hogy a kis létszámú csoportokban, 45 perces tanulással és 10-15 perces játékkal megvalósuló úszásoktatás örömet szerezzen gyermeknek és szülőnek egyaránt.

Hogy miért jó babaúszás? Ezzel kapcsolatosan Kovács Brigitta, a Tavirózsa uszoda vezető úszásoktatója úgy fogalmazott: elsősorban azért, mert elősegíti a babák motoros fejlődését, jótékony hatással van az idegrendszerre, immunrendszerre, mozgáskoordinációra, izomzat fejlődésére, amitől egészségesebb, kiegyensúlyozottabb gyerekekké válhatnak. A szülővel történő együttes jelenlét a vízben erősíti a köteléket szülő és gyermek között, megalapozza a vízbiztonságot, és nem utolsó sorban jó kikapcsolódás napjaink rohanó világában.


-  Célunk, hogy a gyerekek biztos úszástudással kerüljenek ki tőlünk. Nem élsportolókat kívánunk nevelni, „csak” megtanítani őket úszni, és megszerettetni velük a vizet. A tíz méter hosszú és öt méter széles, 120 centiméter mély 32 Celsius-fokos, klórmentes, nagy hatásfokú víztisztítású medencében a lehető legjobb körülmények között, a legjobb oktatókkal dolgozunk. A nagyobb gyerekekkel, óvodás és kisiskolás korúakkal olyan oktatók foglalkoznak, akik már több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek.
A kisbabákkal érkezőket pelenkázókkal, járókákkal várjuk az öltözőkben, hogy a szülők nyugodtan tudjanak zuhanyozni, öltözni, és a baba ekkor se veszítse szem elől őket.

Akinek felkeltette az érdeklődését a lehetőség, tehet egy próbát, mivel az első uszodalátogatási alkalom ingyenes. Foglalkozásokra jelentkezni, illetve időpontot egyeztetni a (06-20) 953-1731-es és a
(06-28) 780-710-es telefonszámokon, vagy az info@tavirozsauszi.hu email-címen lehet. További részletek a www.tavirozsauszi.hu honlapon érhetők el.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online