Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Karácsonyi üzenet: több embert, kevesebb tárgyat

2013-12-24 13:31:04

A Gödöllői Hírek online szerkesztőségének munkatársai Ady Endre: Karácsonyi rege című költeménye első két versszakának – a Kormorán együttes előadásában hallható – megzenésített változatával kívánnak békés karácsonyt hírportálunk valamennyi olvasójának és együttműködő partnereinknek!


Sokféle véleményt hallani a karácsonyról. A magunk részéről azt tartjuk, a karácsonyban a valódi értéket a meghittség jelenti. Néhány napra jó megállni a mindennapi rohanásból és szeretteinkre összpontosítani. Más kérdés, hogy ez az év többi napján sem kellene, hogy másképp történjen. Akkor kevesebben éreznék, hogy magányosak vagy egyedül vannak.

Minap egy ismerősömmel elmélkedtünk a karácsonyról. Sokat tapasztalt ember lévén, érdekesen fogalmazott a szeretet ünnepével kapcsolatosan. Azt mondta: - Nézd, ha jól belegondolok, sok mindent elértem az életemben. Amit pénzért be lehet szerezni, minden szükséges dolgom megvan. Most már úgy vagyok vele, hogy inkább több embert szeretnék magam körül látni, mintsem újabb tárgyakat.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online