Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Három gödöllői focista is esélyes az aranylabdára

2013-12-11 14:27:25

Bencze Zsolt, Hevesi Milán, Nagy Roland és Varga Bence révén a Gödöllői SK megyei első osztályban szereplő labdarúgó-csapatának tagjai is érdekeltek a Pest megyei Amatőr Aranylabda-szavazáson.

Az összesen 98 játékost felvonultató jelöltlistát a 2012/2013-as bajnoki évben nyújtott teljesítmény, illetve a 2013/2014-es idény őszi szereplése alapján állították össze, figyelembe véve az eredményességet és az edzői ajánlásokat.
A gödöllői focisták közül az értékelési időszak egy részét Veresegyházon töltő 41 éves Bencze Zsolt áll a legelőkelőbb helyen, a csatár a 23. A 22 éves védő, Hevesi Milán a 27., a 23 éves támadó, Nagy Roland a 32. pozíciót foglalja el, míg a 20 esztendős középpályást, Varga Bencét a 38. helyre rangsorolták.

A jelöltekre december 15-én, vasárnap éjfélig lehet szavazni. Email-ben a gallai.gergo@mlsz.hu címre, míg sms-ben a (06-30) 774-2685-ös telefonszámra juttathatók el a voksok. Az elküldött szavazatoknak a leadó személy nevét, hovatartozását és beosztását, valamint az Aranylabda-jelöltlistáról az 1., a 2. és a 3. helyre rangsorolt labdarúgó vezeték- és keresztnevét az kell tartalmaznia. Egyazon személy csak egyféle jogosultsága alapján szavazhat és a szavazó saját sportszervezetére, vagy bármilyen közvetlen módon hozzá köthető csapat labdarúgójára nem szavazhat.

A szavazásra jogosultak körét a Pest megyei NB-s felnőtt csapatok edzői és csapatkapitányai, a Pest megyei I., II. és III. osztályú felnőtt csapatok edzői és csapatkapitányai, az MLSZ Pest megyei szakmai igazgatója, az OTP Bozsik Program egyesületi és intézményi koordinátorai, az OTP Bozsik Program egyesületi moduljában dolgozó alközpont- és körzetvezetők, a Sportszelet főszerkesztője és munkatársai, a Pest megyei sajtótermékek főszerkesztői, a Pest megyei sportszervezetek internetes oldalainak szerkesztői, illetve az MLSZ Pest Megyei Társadalmi Elnökségének elnöke, alelnöke és tagjai alkotják.

A Pest Megyei Amatőr Aranylabda-díjazáson 1-3. helyezést elérőket az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság – december 18-án, hétfőn 17 órától kezdődő – évzáró ünnepségén jutalmazzák a budapesti Vármegyeházán.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online