Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Nagy siker volt a Kipp-Coop Mikulás főtéri látogatása

2013-12-06 11:37:25

Jól jártak, akik szerda este kilátogattak a gödöllői főtérre, és a Coop-áruház előtt felállított színpadon találkoztak a Mikulással. Már a rendezvény kezdetén nagy volt az izgalom, főleg a gyerekek körében. A Nagyszakállú rendhagyó módon érkezett meg: nem rénszarvas szánon siklott a főtérre, hanem – szakszerű irányítás mellett – mozdony hozta őt.

A Mikulást, az érdeklő gyerkőcökön és szüleiken kívül, kis manók fogadták a színpadon, akik kedves énekeikkel emelték az ünnepi hangulatot. A program legizgalmasabb része kétségtelenül a gyerekek és a Mikulás személyes találkozása volt. A nagy tömeg ellenére senki sem maradt le az élményről.

A színpad mellett, a 13 méter hosszú makett vonatban folyamatosan sültek a finom sütemények, amikből mindenki kedvére kóstolhatott. A nagy hidegben jólesett a főtéri áruháznál kínált, frissen sütött pogácsa, szilvás papucs, foszlós kalács, amihez forró tea és kakaó is dukált. A Coop összesen 20 kilogramm szaloncukrot, 600 darab süteményt és 30 liter teát osztott szét a gyerekek között, akik ezért hálásak voltak, és azt kérték, hogy jövőre is jöjjön el a Mikulás a Coop-áruház elé! Előre megsúgjuk: az óhaj teljesülni fog!


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online