Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Nyílt nap a Gödöllői Járási Hivatalban

2013-11-26 17:30:59

Különleges programokkal készülnek a Gödöllői Járási Hivatal munkatársai a november 28-án, csütörtökön megrendezésre kerülő Nyílt Napra. Az esemény célja, hogy az állampolgárok betekintést nyerjenek a kormányhivatal életébe, és megtapasztalhassák, hogy a közigazgatás átalakítása valóban az ő érdekeiket szolgálja.

November 28-án, csütörtökön 9 és12 óra között osztályfőnöki órák, előadások, totó, szituációs feladatok és vetélkedő szerepelnek a Városháza épületének földszintjén (Gödöllő Szabadság tér 7.) lezajló programban. A vetélkedő győztese egy kémiai laboratóriumot nyerhet.
Délután, 13 és15 óra között a szakigazgatási szervek (Építéshatóság, Gyámhivatal, Földhivatal, ÁNTSZ, ÉBÁI), valamint a Növény-és Talajvédelmi, az Erdészeti és a Földművelésügyi Igazgatóságok mutatkoznak be érdekes és látványos programokkal Gödöllőn, a Kotlán Sándor utca 1. szám alatti épületben.

A Nyílt Napon a részvétel mindenki számára biztosított, a Gödöllői Járási Hivatal munkatársai sok szeretettel várják az érdeklődő állampolgárokat.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online