Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Viccbe illő öngól döntött a GSK javára

2013-11-16 15:38:22

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 14. forduló:
Gödöllői SK – Halásztelek FC 1-0
(1-0)

A fogadóirodák minden bizonnyal kisebb oddsot kínáltak volna a hazai győzelemért, ha úgy tetszik azért, hogy Jenei Sándor csapata sikeresen búcsúzzon hazai környezetben a bajnokság őszi idényétől. Tény és való: a Halásztelek felülmúlása nem ígérkezett vállalhatatlan feladatnak. Igaz, könnyűnek sem.

Az egész találkozóra jellemző volt, hogy a nézők több örömüket lelték a napos, késő őszi időjárásban, mint a labdarúgás szépségeiben. Az sok pontatlansággal terhelt, unalmas mezőnyjátékot egy kabaréba illő halásztelki öngól szakította meg a 31. percben. Történt, hogy egy beívelés után Mészáros Attila, a vendégek védőjátékosa néhány lépésről kapusa felé passzolta a játékszert. A tétovázó cerberus, hogy elkerülje a szándékos hazaadás következményeit, kézzel nem merte megfogni a labdát, és valami miatt azt sem vállalta, hogy elrúgja. A bőrgolyó vészjóslóan gurult a kapu felé, majd átlépve a gólvonalat, a bal oldali oldalléc belső tövében kötött ki. Öngól!

Mint utóbb kiderült, ez a komikus találat döntötte el a három pont sorsát, mert a hazaiak az első és a második félidőben is kihagyták ziccereiket, a kék mezes vizitálók meg csak ígéretesen indult és veszélytelenül végződött lehetőségekig jutottak.

Alig volt hátra 10 perc a mérkőzésből, amikor az ütközet folyamán többször is reklamáló halásztelkiek egyik játékosa, a csereként beállt Rontó Roland beszólt Hajdú Patrik partjelzőnek. Az asszisztens azonnal magához hívta főnökét, konzultáltak, majd Futó Tamás kiállította a szájaló játékost.

Tizennégy forduló után a Gödöllői SK együttese 20 ponttal, 19-22-es gólkülönbséggel a bajnoki tabella 8. helyén áll.
Következik: Százhalombattai LK – Gödöllői SK (Pest megyei I. osztály, 15. forduló) november 24., vasárnap 13 óra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online