Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Jött, látott és vitte az Ádám-torna vándorserlegét a TF

2013-10-12 18:35:27

Október 12-én tizennegyedik alkalommal rendezték meg a 2000-ben hagyományteremtő szándékkal útjára indított női röplabda Ádám László-emléktornát Gödöllőn. A Hajós iskola tornacsarnokában lezajlott nemzetközi megmérettetés-sorozaton három formáció rivalizált a díszes vándorserlegért.

Az eddigi hatszoros győztes és címvédő házigazda TEVA-Gödöllői RC csapata mellett, az NB I-es budapesti Aluprof-TF együttese, valamint a szlovák extraligában szereplő Komárno – döntően fiatalokból álló – alakulata lépett a küzdőtérre. Az első két összecsapás után eldőlt, idén nem lesz címvédés, mert a harciasan játszó TF-esek meglepő magabiztossággal tudták le mindkét ellenfelüket, és az Ádám-torna történetében először az élen végeztek. Az utolsó ütközet a második hely sorsáról döntött, amit végül a TF-től kapott jókora pofon után magukra talált házigazdák szereztek meg.

A gödöllői hatos tornán mutatott teljesítménye alapján annyi megállapítható, hogy nagyon a szezon elején tart Szalay Attila (képen a csapatkapitány Széles Petrával) egysége. Az első, TF elleni találkozót cserejátékos nélkül szenvedte végig a házigazda csapat, amely pontatlanul, sok esetben elképzelés és hit nélkül terelte a játékszert. Némi vigaszt jelenthet, hogy a szlovákok ellen már reményteljesebb játékkal rukkolt elő városunk formációja, amely egy hét múlva nekivág az éles bevetés-sorozatnak.


XIV. Ádám László-emléktorna, eredmények

TEVA-Gödöllői RC – Aluprof-TF 1-3 (-20, 21, -19, -16)
Aluprof-TF – Komárno (szlovák) 3-1 (22, -18, 18, 17)
TEVA-Gödöllői RC – Komárno (szlovák) 3-0 (9, 13, 21)

Végeredmény
1. Aluprof TF 6 pont (6-2-es szettarány)
2. TEVA-Gödöllői RC 3 pont (4-3-as szettarány)
3. Komárno 0 pont (1-6-os szettarány)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online