Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Sovánka nyergében diadalmaskodott Pintér Vanda

2013-10-08 15:21:14

Pintér Vanda jóvoltából a lovastusa (military) is csatlakozott azon sportágak köréhez, amiben felnőtt országos bajnokot üdvözölhet városunk. Az utánpótlás korosztályban már szép sikereket elért, 22 éves, Gödöllőn élő tehetség október 3-a és 6-a között Kaposváron, a Pannon Lovasakadémián utasította maga mögé a teljes hazai mezőnyt.


Vanda Gidran Sovánka nevű, 15 éves, sárga kanca lovával, a Magyar Póni Klub színeiben, kiélezett küzdelemben szerezte meg az aranyérmet. Díjlovaglásban 67,41 százalékos teljesítménnyel (48,89 hibapont) rukkolt elő, majd a terepversenyen – akadályt nem rontva – időhátránya miatt 12,4 hibapontot szedett össze. Schaller Gábor tanítványa a díjugratásban egy verőhibát vétett (4 hibapont), így összetettben 65,29 hibaponttal zárta a megmérettetést. Győzelme jórészt azon múlott, hogy közvetlen riválisai közül legalább 8 hibapontot mindenki összegyűjtött a díjugratásban.

Az országos bajnokságon rajthoz állt a Gödöllői Lovas SE lovastusázója, Kelemen János is, aki Ond nevű lovával, 110,52 hibaponttal a 7. helyet szerezte meg Kaposváron.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online