Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A meccshajrára lebénult a GKC támadójátéka

2013-10-07 02:34:51

NB I/B. Keleti-csoport, 4. forduló:
Gödöllői KC – Ózdi KC 24-29
(13-14)

Magának tette nehézzé a találkozó kezdeti perceit a GKC egysége. Elsősorban a kihagyott ziccerek miatt kellett vezekelnie a sárga mezes hazai gárdának, amely hosszas kapaszkodás után, 10-9-nél vezetett először a parázs jelentekkel is tarkított ütközeten. Néhány perces gödöllői kihagyás miatt azonban mégis az ózdiak térhettek előnnyel a szünetre.


A házigazdák villámrajtjával indult a második félidő. Bartos Gábor társulatának tagjai zsinórban háromszor is betaláltak (16-14), miközben Tóth Bence kapus bravúros védéseivel táplálta az esetleges győzelmi reményt. Mint utóbb kiderült, átmeneti volt a támadásaikat feltűnően a bal oldali szárnyra építő és a szélsőket ritkán foglalkoztató vendéglátók fellángolása. Városunk csapata a találkozó háromnegyedénél jókora mélyrepülést élt át: 20-20 után a döntően átlövésből eredményes ózdiak pillanatok alatt elléptek öt góllal, amit a végső sípszóig taktikus játékkal megőriztek.

A Gödöllői KC csapata 0 ponttal, 83-105-ös gólkülönbséggel a 13. helyen áll a tabellán.

Juniorok: Gödöllő – Ózd 35-29
Gond nélkül őrizte meg veretlenségét a főként támadásban jeleskedő gödöllői juniorcsapat, amely végig uralta a játékot a borsodiak elleni összecsapáson.
A gödöllői fiatalok 7 ponttal, 115-98-as gólkülönbséggel a 2. helyet foglalják el a táblázaton.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online