Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Éremszerzési reményekkel várják az akadályhajtást Lázárék

2013-09-28 15:25:59

94,95 hibaponttal az 5. helyen végzett az izsáki négyesfogathajtó Európa-bajnokság második napján megrendezett maratonhajtásban a Gödöllőn élő Lázár Zoltán. A sportág hétszeres világbajnoka 7:54,73 perc alatt teljesítette a nyolc akadállyal nehezített tereppályát. A magyar együttes másik két tagja közül idősebb Dobrovitz József a 7., fia pedig a 9. pozíciót szerezte meg ebben a versenyszámban.

Két szám (díj- és maratonhajtás) után Lázár Zoltán 140,67 hibaponttal megőrizte 4. helyét az összetettben. Hátránya bő három hibapont az éllovas holland Theo Timmermannal, és mindössze 0,87 pont a jelenlegi harmadik, svéd Tomas Erikssonnal szemben. A magyar csapat egy helyezést rontott az első nap után, így a 3. helyről várja a vasárnapi zárószámot, a 11 órakor kezdődő akadályhajtást. A mieink 286,9 hibaponttal rendelkeznek, lemaradásuk 13,8 egység a vezető hollandok és 2,2 pont a második németek mögött.

Mindez az jelenti, hogy Lázár Zoltán és a magyar formáció egyaránt komoly reményeket fűzhet ahhoz, hogy éremmel zárja a hazai rendezésű kontinensviadalt. 


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online