Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Rendőrségre kerekeztek a becsületes megtalálók

2013-09-22 08:35:42

Almási Attila és társa, Végh Tibor szeptember 8-án hagyták el Magyarországot, hogy amatőrbringásként teljesítsék a 3.700 kilométeresre tervezett olasz kört. A csizmatúra első napjairól már beszámoltunk, itt a helyszínről küldött útinapló folytatása.


6. nap, szeptember 14.: Ez a nap ismét kalandosra sikerült. Narrine-ba érkeztünk 144 kilométer megtétele után.  A csizma sarkantyúja felé közeledve, találtunk egy női táskát és pénztárcát, de jó turistákhoz híven, ezeket gondolkodás nélkül a rendőrségnek továbbítottuk.

7. nap, szeptember 15.: Kellemes időnk és jó utunk volt, egy kis holtpont nehezítette csak a haladást. Baritól 80 kilométerre, Mariannen hajtottuk álomra a fejünket.

8. nap, szeptember 16.: A mediterrán éghajlatnak köszönhetően, marék számra ettük a szőlőt, illetve egy kis narancs is terítékre került. Ezen a napon városnézésre is jutott időnk: az ókori Itália épületei ismét elvarázsoltak minket.  Monopoliba érkeztünk 147 kilométer letekerése után.

9. nap, szeptember 17.: A tengerpartról elvezetett utunk egy erdőbe, dombos vidéken keresztül. Aznap St. Catalette-én tértünk nyugovóra sátrainkban.

10. nap, szeptember 18. : Az út alatt kellemesen elfáradtunk, de arra jutott energiánk, hogy megnézzük Gallipoli nevezetességeit.  148 kilométer volt a napi penzum, majd a tengerparton kerestünk szállást éjszakára.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online