Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Két gólt szerzett a GSK II., mégis ikszelt Zsámbokon

2013-09-15 18:48:41

Pest megyei III. osztályú bajnokság, Közép-csoport, 4. forduló:
Zsámboki SE – Gödöllői SK II. 1-1
(0-1)

Gödöllői szemszögből nézve, jól indult a találkozó, hiszen bő félóra elteltével Tury Viktor kiváló érzékkel használta ki, hogy a hazaiak kapusa és védője egymást akadályozta, ő meg nevető harmadikként a hálóba emelte a labdát. Néhány perc múlva azonban megfogyatkozott a vendéggárda, mivel Paragi Péter kritizálta az igencsak vitatható színvonalon ítélkező játékvezető teljesítményét, és sárga lapot kapott. Ezt sajátos módon köszönte meg a gödöllői játékos, amiért újabb sárga járt, azaz: a lapjárás kiállítást érő pirossá változott.

A fordulást követően Urbán Viktor szerencsétlenül ért a bőrgolyóhoz, és felhőfejese után a játékszer a gödöllői kapuban kötött ki, ami a fiatalokból álló zsámboki csapat egyenlítését eredményezte. Emberhátrányban már nem volt elég ereje Legéndi György alakulatának ahhoz, hogy eredményesen harcoljon a három bajnoki pontért a mezőnyfölényben játszó hazaiak ellen.

Négy forduló után a Gödöllői SK II. együttese 4 ponttal, 9-8-as gólkülönbséggel a táblázat 8. helyén áll.


Pest megyei II. osztály, Északi-csoport, 5. forduló:
Erdőkertes – Gödöllői EAC 6-3
(3-0)

Túlságosan hosszú pórázra engedte a száz százalékos mutatóval listavezető házigazdákat Sztriskó István társulata az első félidőben, aminek „londoni” eredmény lett a vége. A GEAC góljain Angyal Zoltán (2) és Szilágyi Károly osztoztak.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online