Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Fekete vasárnapot élt meg a gödöllői foci

2013-09-08 19:05:06

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 4. forduló:
Tura VSK – Gödöllői SK 2-0
(2-0)

A gödöllőiek vezetőedzője, Jenei Sándor számára sajátos megvilágításba helyezte a mérkőzést az, hogy a vendégek trénere három évvel ezelőtt az akkor még NB III-as házigazdák formációjának szakmai munkáját irányította. Az ütközet igazi kérdése azonban az volt, melyik alakulat jön ki jobban a hatpontosok csatájából.

Bő húsz perc elteltével kiderült: a fürgébb turaiak. Méghozzá a Less-testvérek, Tamás és Krisztián jóvoltából, akik – annak ellenére, hogy Jenei mester felhívta játékosai figyelmét erre a veszélyre – remekül használták ki gyorsaságukat a gödöllői védelemmel szemben.

Kettő-nullás hazai előny után már jobban odafigyeltek a gödöllői tizenegy tagjai, akiknek lett volna lehetőségük a szépítésre. Főként a második félidőben nyomott a vendégcsapat, de a fölény gólban nem mutatkozott meg, mert a támadások eredményes befejezésébe rendre hiba csúszott.

Négy forduló után a Gödöllői SK együttese 6 ponttal, 6-6-os gólkülönbséggel a bajnoki tabella 8. helyén áll.
Következik: Gödöllői SK – Vecsés FC (Pest megyei I. osztály, 5. forduló) szeptember 14., szombat 16 óra.


Fiaskóhoz vezetett a késői ébredés a Lovrencsics-csapat ellen

Pest megyei III. osztályú bajnokság, Közép-csoport, 3. forduló:
Gödöllői SK II. – Vácszentlászló SE 2-3
(0-2)

Egy héttel korábban szinte lagziból érkeztek a gödöllői legénység tagjai az Őrbottyánban lejátszott meccsre, aminek vereség lett a vége. Most ilyen előzmények nem hátráltathatták a hazaiakat, akik a presztízs-riválisnak számító vácszentlászlóiak ellen kísérelték meg kiköszörülni a csorbát. Az ellen a Vácszentlászló ellen, amelynek szakmai munkáját játékos-edzőként az immár kétszeres válogatott, a románokkal szembeni pénteki bukáskor 22. percet pályán töltött Lovrencsics Gergő édesapja, Lovrencsics László (képen) irányítja.

Hidegzuhanyként hatott, hogy a vizitálók már az 5. percben előnyhöz jutottak, majd szűk negyedóra elteltével megduplázták vezetésüket. Mind a két gólt a Gödöllőn nevelkedett Tóth Bence jegyezte. A házigazdák támadgattak ugyan, ám próbálkozásaikban nem igazán volt ötlet és átütőerő. Ráadásul, a vácszentlászlóiak a 61. percben háromra növelték előnyüket, és ekkor úgy tűnt, magabiztos győzelmet aratnak.

Legéndi György társulata azonban felébredt, kapujához szegezte ellenfelét, és a 68. percben Paragi Péter egy formás akció végén szépített. Kisvártatva Kassai Krisztián lövését követően a felső lécről a mezőnybe pattant a bőrgolyó. Nem úgy Heilmann László bombaerős lökete után, a 86. percben, amikor a keresztlécről a gólvonal mögé vágódott a labda. Parázs jelenetből akadt még a lefújásig, de az egyenlítés – és ezzel a gödöllői pontmentés – elmaradt.

Három forduló után a Gödöllői SK II. együttese 3 ponttal, 8-7-es gólkülönbséggel a táblázat 8. helyén áll.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online