Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Ingyenes Internet-hozzáférést épített ki az Invitel Gödöllő főterén

2013-09-08 09:39:04

A város történetében egyedülálló ajándékkal kedveskedett a gödöllőieknek az Invitel. Szeptember 7-étől ingyenes WiFi-hozzáférés működik a Gödöllő „nappalijának” nevezhető, néhány évvel ezelőtt megújult főtéren.

Mindezt hivatalosan a Belvárosi Napokon, Király Viktor szombat délutáni koncertje után jelentették be. Gémesi György polgármester társaságában Langsteiner Marianne-t, az Invitel lakossági marketing-igazgatóját (képen) is a színpadra szólította Németh Kristóf.
A telekommunikációs társaság illetékese elmondta, az Invitel fontosnak tartotta, hogy meghálálja gödöllői ügyfelei bizalmát, és a lehető legjobb minőségű szolgáltatás biztosítása mellett, ingyenes, vezeték nélküli Internet-hozzáférést építsen ki a település belvárosának legforgalmasabb közösségi terén. Az új lehetőséggel sikerült elérni, hogy a helybéliek már nem csak otthon, vagy a munkahelyükön tudják igénybe venni az Invitel internetes szolgáltatását, hanem, erre alkalmas számítástechnikai eszköz, vagy telefonkészülék használatával a főtéren bárki, fiatalok és idősek egyaránt rácsatlakozhatnak a világhálóra.

Az Invitel a Belvárosi Napok második, szeptember 8-i napján számos meglepetéssel, az általa kínált szolgáltatások kipróbálásával várja az érdeklődőket sátrában, ahol ajándékkal is kedvesnek az őket felkeresőknek.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online