Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Ingyenes Internet-hozzáférést épített ki az Invitel Gödöllő főterén

2013-09-08 09:39:04

A város történetében egyedülálló ajándékkal kedveskedett a gödöllőieknek az Invitel. Szeptember 7-étől ingyenes WiFi-hozzáférés működik a Gödöllő „nappalijának” nevezhető, néhány évvel ezelőtt megújult főtéren.

Mindezt hivatalosan a Belvárosi Napokon, Király Viktor szombat délutáni koncertje után jelentették be. Gémesi György polgármester társaságában Langsteiner Marianne-t, az Invitel lakossági marketing-igazgatóját (képen) is a színpadra szólította Németh Kristóf.
A telekommunikációs társaság illetékese elmondta, az Invitel fontosnak tartotta, hogy meghálálja gödöllői ügyfelei bizalmát, és a lehető legjobb minőségű szolgáltatás biztosítása mellett, ingyenes, vezeték nélküli Internet-hozzáférést építsen ki a település belvárosának legforgalmasabb közösségi terén. Az új lehetőséggel sikerült elérni, hogy a helybéliek már nem csak otthon, vagy a munkahelyükön tudják igénybe venni az Invitel internetes szolgáltatását, hanem, erre alkalmas számítástechnikai eszköz, vagy telefonkészülék használatával a főtéren bárki, fiatalok és idősek egyaránt rácsatlakozhatnak a világhálóra.

Az Invitel a Belvárosi Napok második, szeptember 8-i napján számos meglepetéssel, az általa kínált szolgáltatások kipróbálásával várja az érdeklődőket sátrában, ahol ajándékkal is kedvesnek az őket felkeresőknek.


Az Invitel IP TV és Digitális kábeltévé előfizetéseivel HD minőségben is élvezheti a TV csatornák műsorait.

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online