Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Felemás szelet fogtak ki a Gödöllői Kalózók

2013-09-03 11:42:58

Augusztus utolsó és szeptember első vasárnapján bemutatkoztak az amerikai futball jeles gödöllői képviselői a Táncsics Mihály úti sporttelepen. A Gödöllő Pirates (Kalózok) előbb a 2004-ben megalakult Kaposvári Golden Fox (Arany Rókák) együttesét fogadták, és nagy csatában, 59-57 arányban felülmúlták a vizitálókat, megszerezve ezzel sorozatban hetedik győzelmüket.

A fekete felsőben és piros sportszárban, erőteljes hua-hua üdvrivalgással pályára lépett – cseppet sem mellékesen, csinos lányokból verbuvált cheerleader-csapat biztatását is élvező – gödöllői kalózok szeptember első napján a Fehérvár Enthroners társulatával mérkőztek meg az Erzsébet-park szomszédságában. Az már a bemelegítésnél is szembeötlő volt, hogy mindkét formáció hihetetlen elszántsággal, egymást fergeteges kiáltásokkal és rigmusokkal fanatizálva készült az ütközetre, aminek végén a 32-8 arányban diadalmaskodó vendégek örülhettek.

A fiaskó ellenére városunk „félelmetes” kalózai jó idényt tudhatnak maguk mögött, hiszen a komlói Aréna-kupán a 3. helyen végeztek, majd megnyerték a bajai Aréna-kupát, és korábban 46-30-ra verték a Miskolc Lions (Oroszlánok) társulatát.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online