Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Két szám után Lázár Vilmos és magyar csapat vezet

2013-08-31 18:02:36

Szombaton a maratonhajtással folytatódott a szlovákiai Kistapolcsányban zajló kettesfogathajtó világbajnokság. A versenyzők a díjhajtás alapján kialakult állás fordított sorrendjében vágtak neki a nyolc akadállyal nehezített pályának.

A magyarok közül elsőként a csak egyéniben induló Osztertág Márk vezette végig a lovait: 87,92 hibaponttal (15. hely). Ifjabb Nagy Tibor 92,68 hibapontot halmozott fel, és a 34. lett. Az igazi csattanót Lázár Vilmos és lovai fantasztikus, minden riválist leiskolázó produkciója jelentette, hiszen a hétszeres világelső 78,22 hibaponttal megnyerte a versenyszámot, öccse, Zoltán pedig 85,29 hibaponttal a hatodik pozíciót kaparintotta meg.

Két szám után az egyéni összetettben Lázár Vilmos áll az élen (121,16 hibapont), míg Zoltán a harmadik (124,78 hibapont). Csapatban a magyarok átvették a vezetést a németektől, előnyük közel 5 pont. A világbajnokság zárásaként vasárnap az akadályhajtás szerepel a programban. A versenyszám 10 órakor kezdődik, ahol az egyéni összetett fordított sorrendjében indulnak a fogatok, vagyis: Lázár Vilmos lesz az utolsó hajtó. Nem másért, mint az egyéni- és csapataranyért.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online