Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Ők indulnak az idei Nemzeti Vágta jótékonysági sztárfutamán

2013-08-27 16:53:15

Családias hangulatú komatálazás helyszíne volt a kora délutáni órákban a domonyvölgyi Lázár Lovaspark. Az esemény apropóját az adta, hogy bemutatták a szeptember 20-22. között, a budapesti Hősök terén immár hatodik alkalommal megrendezendő Nemzeti Vágta jótékonysági sztárfutamának indulóit, majd megtartották a pályabeosztás sorsolását.

Mondok József, a Nemzeti Vágta társelnöke, Szotyori-Nagy Kristóf a Nemzeti Vágta versenyigazgatója, valamint a program névadó szponzora képviseletében Nagy Zoltán Péter, az OTP Bank Nyrt. marketing igazgatója hivatalosan is felkérték a kiszemelt résztvevőket, akik nyílt edzésen is számot adtak jelenlegi felkészültségükről.

A jótékonysági sztárfutamon az abszolút kezdő „vágtás”, többszörös öttusa-világbajnok Sárfalvi Péter (3-as pálya) és a korábbi bajnok (2009) Stohl András (2-es pálya) mellett, Kaszás Géza (4-es pálya), Homonnay Zsolt (1-es pálya), valamint a versenyszámban 2010-ben diadalmaskodó Pintér Tibor (5-ös pálya) szállnak nyeregbe a Hősök terén. Mindegyikük egy-egy alapítványt képvisel, a győztes az OTP Bank jóvoltából félmillió forintos pénznyereményt vehet át.

Az eddig lezajlott Nemzeti Vágták fő versenyében nyíregyházi (2008), bácsalmási (2009), demecseri (2010), bajai kistérségi (2011) és ferencvárosi (2012) siker született. Miként az elmúlt két évben, Gödöllőnek minden bizonnyal idén is lesz lovasa a tízezrek érdeklődését felkeltő eseményen.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online