Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Veretlenül gázoltak végig a Cell Cup mezőnyén a gödöllői serdülőlányok

2013-08-16 16:26:21

A remek rajt után a folytatás is pazarul sikerült a veszprémi Cell Cup elnevezésű nemzetközi kézilabda fesztivál 2013-as kiírásában rajthoz állt gödöllői csapatoknak. Olyannyira, hogy a három utánpótláskorú társulatból egy a legfényesebb éremmel tért haza a rangos tornáról, és a másik kettő is előkelő helyen végzett.

Az ifjúsági fiúk (U18 – 10 résztvevő csapat) a Gödöllői KC színeiben indultak. Mácsár Gyula együttese a csoportkörben a harmadik helyen végzett, amivel az 5-8. helyekért folyó csatározásokban volt érdekelt. Itt 27-14 arányban legyőzte a szlovén RZ Maribor Branik gárdáját, és az ötödik helyért az izlandi KA Akureyri léphetett pályára. Az összecsapás az északiak 29-24 arányú diadalát hozta, így a GKC fiataljainak meg kellett elégedniük a 6. pozícióval.

A gyermek lányok (U12 – 10 induló) kategóriájában induló Gödöllői SE a második helyen zárt a csoportjában, majd Ádám Rita tanítványai a legjobb nyolc között 11-10-re diadalmaskodtak a román Zetelaka ellen. Az elődöntőben sajnos 13-7-re vereséget szenvedtek Debreceni Sportcentrum SI A jelű formációjától, így a bronzéremért küzdhettek. Ebben a csatában a Kézilabda Szeged SE alakulata volt a rivális, amely 16-7-es sikerével megfosztotta a gödöllői lányokat a medálszerzéstől.


A gödöllőiek közül a legnagyobb sikert a Gödöllői SE képen látható serdülő lányai (U16 – 19 résztvevő csapat) érték el, akik veretlenül lettek kategória-győztesek. A csoportelsőséget követően, a negyeddöntőben a horvát RK Lokomotiva Zagreb (16-14), az elődöntőben a spanyol C.BM. Elche-Torrellano (16-12), a Veszprém Arénában megrendezett fináléban pedig a Debreceni VSC (18-13) hajtott fejet városunk csapata előtt. A lányok edzője a jelenleg a lengyelországi U17-es Európa-bajnokságon tartózkodó Majoros Gusztáv, akit Egeresi Zsuzsanna helyettesített a veszprémi tornán.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online