Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Helo Zep: rakkendroll, hangosan, gyorsan, ahogy kell!

2013-08-10 09:45:02

Ha szeptember második hétvégéje, akkor Belvárosi Napok. Gödöllőn évek óta ez a módi. Ebben az esztendőben szeptember 7-én, szombaton és 8-án, vasárnap lesz az össznépi kavalkád. Számos programmal, fellépővel, sztárvendéggel… …és egy helyi rockbanda, a Helo Zep! első, 2013-as gödöllői koncertjével.

Bár már több mint fél év eltelt az idei esztendőből, a helyi kötődésű Helo Zep! zenekar 2013-ban még nem mutatta be a repertoárját Gödöllőn. Sokat azonban nem kell már várni a fellépésre, hiszen szeptember 7-én, szombaton 20.30 órakor a Belvárosi Napok Novo-színpadán elszabadul a hangulat, és a formáció megmutatja: tagjai szerint milyen is a „rakkendroll”. Hangosan, gyorsan, ahogy kell!

Pleizer Zsolt, a Helo Zep! frontembere, vezetője találkozásunkkor azzal büszkélkedett, hogy a zenekar fejlődése töretlen, tavaly 40 koncertet adtak, részben fesztiválokon, részben pedig klubrendezvényeken léptek a rajongók elé.
Idén januárban vérfrissítés történt a bandában, Iván és Peti révén két gitáros csatlakozott a zenekarhoz, amely több ismert együttes – köztük a Hétköznapi Csalódások, a Kowalsky meg a Vega, a Prosectura – vendégeként is színpadra állhatott. Március fordulópontot jelentett a zenekar történetében, hiszen megjelent az első kislemezük, Aludj csak én álmodom… címmel. Erre a dalra videoklip is készült, ami rövidesen látható lesz.
Szerepeltek a Tilos Rádió Honty és Hanna című műsorában, ahol egy stúdió koncertet adtak és beszélgettek egy jót Bakács Settenkedővel. Bemutatkozó interjún voltak a Best of Rock rádióban, ahol dalaikat azóta is játsszák.


- Márciusban az a megtiszteltetés ért minket, hogy az ország elsőszámú rock csapata, a Tankcsapda hívott vendégnek a turnéjuk néhány állomására. Felléptünk Zalaegerszegen, Móron, Tatabányán és Mosonmagyaróváron, és a vendégeskedés napjainkban is tart. Legutóbb, július végén, Abádszalókon, több ezer érdeklődő előtt adtunk koncertet a Tankcsapda előtt, megízlelve, milyen jó érzés ennyi embernek játszani – sorolja az örömteli élményeket Zsolt.

És Helo Zep! erősen sikergyanús története még bőségesen tartogat fejleményeket erre az évre. Augusztus 10-én lezajlik a zenekar első határon túli bemutatkozása, amit a szlovákiai Tornalján, szabadtéren láthatnak a rajongók. Két héttel később, augusztus 24-én a saját szervezésű, immár másodszor megrendezendő „Turakenroll” fesztiválon, Tura főterén állnak színpadra a zenekar tagjai. A terv szerint szeptemberben megjelenik a gödöllői rockbanda három dalt tartalmazó kislemeze, azt ígérik, csupa „slágerrel”…

Pleizer Zsolt tisztában van vele, van még hova fejlődniük, de – mint mondja – az már érződik, hogy a sorozatos koncerteknek köszönhetően egyre több emberhez eljutott a Helo Zep! zenéje, és az ország egyre több részéről jelentkeznek rajongók, jelezvén, hogy „csípik” a dalaikat.
A gödöllői Belvárosi Napokra kilátogatók szeptember 7-én, szombaton este fél kilenctől a Novo-színpad környékén kóstolhatnak bele a Helo Zep! sajátos „rakkendroll” hangzásvilágába.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online