Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Napokon belül nekivág a felkészülésnek a Gödöllői SK focicsapata

2013-07-12 10:04:06

Július 16-án kezdi meg a felkészülést a bajnoki rendszer átszervezése miatt bombaerőssé vált Pest megyei I. osztályú pontvadászatra a Gödöllői SK pazar tavaszi teljesítményt nyújtott labdarúgó-csapata. Jenei Sándor vezetőedző legénysége első tétmérkőzését augusztus 10-én, a Magyar Kupa főtábláján játssza (az ellenfél még nem ismert), egy héttel a bajnoki idény augusztus 17-i rajtja előtt.

A gödöllői tizenegy a ráhangolódási időszakban több edzőmeccsen is pályára lép: július 20-án, szombaton az Újpest második számú egysége, 24-én, szerdán pedig a Verőce lesz az ellenfél – tájékoztatta hírportálunkat a klub nagypályás labdarúgásért felelős vezetője, Rózsavölgyi Sándor.

A szakvezető azt is elmondta, hogy a korábbihoz képest több ponton változott a Pest megyei I. osztály mezőnye, aminek nem lesz tagja a mégis az NB III-ban induló Dabas, illetve a megyei elitben való szereplést nem vállaló Dunakeszi Kinizsi. Helyettük az egykoron szebb napokat megélt, az elmúlt szezonban az NB II-től visszalépett Vác, valamint – mivel a 7. Verőce nem kívánt élni a lehetőséggel – a megyei bajnokságban 8. helyen végzett Kisnémedi alakulata indul.
Mindez azt jelenti, hogy – a Gödöllői SK formációja mellett – a Biatorbágy, a Csomád, az Érd, a Halásztelek, a Hévízgyörk, a Kisnémedi, a Nagykőrös, az Örkény, a Százhalombatta, a Tápiószecső, a Törökbálint, a Tura, az Üllő, a Vác és a Vecsés formációi rivalizálnak majd egymással a Pest megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 2013/2014-es idényében.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online