Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Százezer háztartással nőtt az Invitel IPTV-lefedettsége

2013-07-11 15:00:36

Jelentősen megnövelte IPTV-lefedettségét az Invitel, így a legmodernebb, interaktív tévészolgáltatásokat további 100 ezer – többségében vidéki településeken élő háztartásban – élvezhetik az előfizetők. Az Invitel modern megoldásainak és technológiájának, valamint hálózat-optimalizációjának köszönhetően közel 25%-kal nőtt az IPTV-vel lefedett háztartások száma: ezentúl több mint 500 ezer – köztük gödöllői – család választhatja a legnagyobb élményt jelentő televíziózást.

- Az Invitel elsősorban vidéki nagyvárosokban és kisebb településeken számít első számú helyi szolgáltatónak. A fejlődés azonban nem állhat meg a nagyvárosok határaiban, a legmodernebb digitális és interaktív szolgáltatásokat egyre több előfizetőnkhöz juttatjuk el. A lefedettség-bővítéssel újabb 100 ezer család számára tettük elérhetővé a kényelmesebb, tartalmasabb otthoni szórakozást: azt, hogy a saját ritmusukban tévézzenek, hozzáférjenek az IPTV interaktív szolgáltatásaihoz – mondta el Langsteiner Marianne, az Invitel lakossági marketingigazgatója.

Az Invitel IPTV-je számos olyan kényelmi funkcióval rendelkezik, amivel a hagyományos tévészolgáltatás nem. A megállítható, felvehető és visszatekerhető tévéadással egy család rugalmasabban szervezheti a mindennapjait. Az online videotékából egy ujjmozdulattal tudunk filmeket kölcsönözni, a Tegnap TV-je pedig egy olyan IPTV-funkció, amivel egyes csatornák műsorát lehet akár 72 óráig visszanézni, anélkül, hogy előre beállítottuk volna a felvételt. Az IPTV kényelmi funkcióin felül az Invitelnél érhető el az egyik legszélesebb csatornaválaszték, így mindenki megtalálja az érdeklődésének megfelelő műsort.

Azok a hely- és környékbeliek, akik szívesen látnák a modern csúcstechnológiát és a széles csatornakínálatot nappalijukban, a további részletekről hétfőtől péntekig személyesen is érdeklődhetnek az Invitel Gödöllői Telepontjában, a Dózsa György út 1-3. szám alatt.


Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online