Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Váci arany, gödöllői bronz a bajnokok tornáján

2013-06-23 16:09:15

A gödöllői Táncsics Mihály úti sportcentrumban adtak randevút egymásnak június 23-án a négy Pest megyei körzet pontvadászatában első helyen végzett öregfiú labdarúgó-csapatok. Az elődöntők és a helyosztók párhuzamosan zajlottak le a füves- és a műfüves küzdőtéren.

A döntőbe jutásért a házigazda Gödöllői SK egysége (gödöllői körzet Déli-csoport győztese) a Veresegyház VSK (gödöllői körzet Északi-csoport győztese) alakulatával játszott, és – elsősorban pocsék helyzetkihasználása miatt – 1-0 arányú vereséget szenvedett. A győztes gólt a második félidő elején szerezték a veresiek. A másik elődöntőben a Váci VLSE formációja (váci körzet győztese) 7-0 arányban kiütötte a Pilisszentiván SE társulatát (szentendrei körzet győztese).

A csalódott csapatok bronzütközetén az első félidőben nem esett szabályos gól. A térfélcserét követően azonban beindultak a gödöllői öregfiúk, akik Szabó László (3) és Gedei Sándor találataival 4-0-ra elhúztak, és végül 4-1 arányban múlták felül a pilisszentivániakat, megkaparintva ezzel a harmadik helyet. A finálét egyetlen találat döntötte el a Vác javára, így a Duna-parti város öregfiúi mondhatják el magukról, hogy a 2012/2013-as bajnoki évadban ők lettek Pest megye legjobbjai.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online