Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Pályázhatók a Pest megyei közgyűlés díjai

2013-06-05 09:04:09

Három díj odaítélésére hirdetett pályázatot Pest Megye Közgyűlése. A 43 tagból álló szervezet a Kulturált Települési Környezet Díj, a Pest Megye Önkormányzatának Építészeti Nívódíja, valamint a Pest Megye Környezetvédelméért Díj elnyerésére méltónak ítélt jelöltekre vár ajánlásokat.

A Kulturált Települési Környezet Díj és a Pest Megye Önkormányzatának Építészeti Nívódíja pályázatra június 30-ig adhatók le a jelölések. A javaslattétel szempontjából lényegesen nyitottabb Pest Megye Környezetvédelméért Díjra, amit évente legfeljebb két magánszemély és két közösség nyerhet el, augusztus 16-ig várják az ajánlásokat.

A díjakat – a beérkezett javaslatok október 31-ig történő értékelését követően – a december elején esedékes megyenapi ünnepségen adják majd át. Hogy az elismerésben részesülők között lehessen gödöllői díjazott, városunkban is érdemes számba venni a kitüntetésre méltók körét, és a pályázati kiírásokban foglaltak alapján élni a nevezés lehetőségével.

Emlékeztetőül: az elmúlt évben a Kulturált Települési Környezet díj Városközpont megújítása kategóriában – Százhalombatta mellett – Gödöllő Város Önkormányzatát jutalmazták, míg 2011-ben a Batthyány Lajos utcában épült, 2010 augusztusában átadott Zöld óvoda érdemelte ki az Pest Megyei Önkormányzat építészeti nívódíját a középületek kategóriában.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online