Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Visszakapták a sértettek a tőlük elrabolt ékszereket

2013-05-30 16:43:51

Tizenkét nappal azt követően, hogy a Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai forró nyomon elfogták a 29 éves K. Tibort és társát, a 20 éves B. Mónikát, a rendőrök visszaadták a sértetteknek azokat az ékszereket, amiket a valkói rablópáros időseket bántalmazva szerzett meg.

A dr. Mihály István rendőr dandártábornok, Pest megyei főkapitány és dr. Bozsó Zoltán rendőr dandártábornok, a Gödöllői Rendőrkapitányság vezetője, valamint Sziráki Szilárd valkói és Bátyi József püspökhatvani polgármester jelenlétében lezajlott rendezvény helyszíne a kora délutáni órákban a valkói erdészet irodaházának terasza volt. A sértettek közül csak az egyik, a püspökhatvani Annus néni tudott megjelenni az eseményen, a másik, valkói idős hölgy betegsége miatt kényszerült távolmaradni.

A gyanúsított személyeket május 21-én előzetes letartóztatásba helyzeték, ők jelenleg a fővárosi büntetés-végrehajtás vendégszeretetét élvezik. A nyomozásban részt vett, és kiemelkedő szakmai munkát végzett rendőrök közül összesen tizenegyen kaptak elismerést elöljáróiktól. Közülük heten a Gödöllői Rendőrkapitányság kötelékébe tartozó nyomozók és körzeti megbízottak, míg négy rendőrtiszt a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság állományának a munkatársa.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online