Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Villanyfényben bukott pontokat a Gödöllői SK II.

2013-05-20 21:57:44

Pest megyei III. osztályú bajnokság, Nyugati-csoport, 24. forduló:

Gödöllői SK II. – Vácszentlászló SE 1-1 (1-0)

Nem mindennapi dolog a villanyfényes összecsapás ebben a bajnoki osztályban. Hogy az egymást jól ismerő, majdnem szomszédvárnak számító csapatok találkozójából az első félidő utolsó perceitől az lett, annak köszönhető, hogy egy nappal korábban még a kutya világkiállítás szereplői használták a Táncsics Mihály úti sportcentrum küzdőterét.

Némiképp meglepő módon a tabella 11. helyén tanyázó vizitálók kezdték rámenősebben a találkozót, ám komoly helyzetekig nem jutottak. Nem úgy Szabó László, aki – pár perccel korábbi, kapufát eltaláló lövése után – a 40. percben tisztára játszotta magát, és a vendégek hálójába vágta a labdát.

A második játékrész elején kissé ellaposodott a játék színvonala. Az állóvizet a 76. percben a vácszentlászlóiak kavarták fel, akik egy ártalmatlannak tűnő próbálkozásból úgy egyenlítettek, hogy a gödöllői nevelésű Tóth Bence lövése után az egyik védőn enyhén irányt változtatott a labda, és ez megzavarta a vendéglátók kapusát, Garai Szabolcsot. A mérkőzésből hátralévő időben Legéndi György együttesének többször kínálkozott alkalma arra, hogy újabb találatot érjen el, de a pontatlan támadás-befejezések miatt elmaradt a remélt hazai siker.

A Gödöllői SK II. együttese 40 ponttal, 41-34-es gólkülönbséggel a táblázat 3. helyén áll.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online