Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gólfesztivált rendeztek a gödöllői focisták

2013-05-11 19:00:29

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 26. forduló:

Gödöllői SK – Alsónémedi SE 8-2 (5-1)

A gödöllőiek jelszava egyértelmű volt az összecsapás előtt: nyerni kell, hogy ne kerüljön porszem a bennmaradásért folytatott ádáz küzdelem gépezetébe! Az elvárásnak bőven megfeleltek a hazai legények.

Jenei Sándor fehér mezes alakulata a 8. percben látott neki a gólgyártásnak, amikor a szabadrúgásból beívelt, majd lefejelt labdát az egymásra váró alsónémedi védők lábai közül ifjabb Sipeki Attila a hálóba vágta. Egy perccel később Nagy Roland remek ütemben lépett ki, és a játékszert a kapus feje felett nagy erővel a léc alá lőtte. A 21. percben ismét csődöt mondott a vendégek lestaktikája, amit Varga Bence használt ki.

A háromgólos gödöllői előny után némileg kiszabadultak a szorításból a vizitálók, és szépítettek. A 32. percben Nagy Roland addig cselezgetett a tizenhatoson beül, amíg gáncsolták. A jogos büntetőt a sértett magabiztosan értékesítette. Ezzel azonban nem volt vége a hazai hengernek, mert a 39. percben Oszvári Tamás a vendégek kapusáról kipattanó labdát mértani pontossággal a jobb alsó sarokba rúgta.

A fordulás után egy ideig alábbhagyott a házigazdák lendülete, amiben az is közrejátszott, hogy Jenei mester fokozatosan kihasználta valamennyi cserelehetőségét. Az állóvizet egy alsónémedi gól kavarta fel, amire háromszor válaszolt a kissé tartalékosan is hatalmas fölényben játszó gödöllői gárda. A 78. percben Unger Ádám egy kavarodás után, a 85. percben Jakab Tamás szabadrúgásból, míg a 88. percben Kiglics Gábor egy jól eltalált lövéssel iratkozott fel a találatszerzők listájára.

Huszonhét forduló után a Gödöllői SK együttese 47 ponttal, 58-45-ös gólkülönbséggel a bajnoki tabella 4. helyén áll. Következik: Örkény SE – Gödöllői SK május 19., vasárnap 17 óra. Ezt megelőzően, május 15-én, szerdán 17 órakor Pilisen lép pályára a gödöllői tizenegy a Pest megyei Kupa negyeddöntővel egyenértékű 6. fordulójában.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online